12 Ocak 2014 Pazar

Electrolux Şarjlı Süpürge

Electrolux Şarjlı Süpürge

Electrolux her yıl 150'den fazla pazarda müşterilere 50 milyondan fazla ürün satan, ev aletleri ve profesyonel kullanım için aletleri alanlarında global anlamda büyük bir lider firmadır.
Electrolux bugünün tüketicileri ve profesyonellerin isteklerini karşılamaya, kapsamlı tüketici araştırmaya dayalı yenilikçi çözümler üreterek özel dizaynlar yapıyor.
Electrolux global lider firma özelliği ile Dünya pazarında buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, pişirici cihazlar, klimalar ve bu elektrikli süpürge gibi küçük ev aletleri dahil Electrolux, AEG, Eureka ve Frigidaire gibi saygın markalar altında pazarda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Electrolux’den yeni ultra güce sahip şarjlı süpürge
Electrolux Ultra Power ZB5012 Şarjlı Elektrik Süpürgesi, 60 dakikalık inanılmaz şarj kapasitesi ile kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. Son teknoloji ile donatılan ZB5012 model Electrolux Şarjlı Süpürge rakiplerine büyük göz dağı veriyor.

ultra power zb5012

Dizayn olarak da metalik gece mavisi rengi ve şeffaf siyah toz haznesi ile ekstra kolaylık sunuyor. BRC teknolojinin kullanıldığı modelde, fırçaya sarılan tüy ve kılları temizleyerek bizleri büyük bir zahmetten kurtarıyor.
Ultra PowerZB5012 Şarjlı Elektrik Süpürgesi değiştirebilir batarya yapısı ile ileriki yıllarda şarj kapasitesi düşme durumuna karşı önlemini almış görünüyor.
180 derece döner başlığı ve ön panel üzerinde bulunan led ışıkları ile ulaşılmaz bölgelerde büyük rahatlık sağlıyor.

Electrolux Elektrik Süpürge Serisi
Electrolux Ultraone
Electrolux Yeni UltraOne serisi , yüksek düzeyde temizlik performansına sahiptir. İnanılmaz derecede sessizdir, kullanımı kolaydır ve yüksek manevra kabiliyetine sahiptir. Süpürme işini keyfe dönüştürmek için...Z8870C ve Z8810W


Astım veya alerji sorunlarınız varsa iç mekanlardaki hava pek çok soruna neden olabilir. Seçtiğiniz elektrikli süpürgenin etkili olduğundan, küçük partiküllerin kaçmasına izin vermeyecek şekilde hava geçirmez olduğundan ve bir HEPA (Yüksek Verimlilikli Hava Partikül Filtresi) filtresi olduğundan emin olun. HEPA-filtreler alerji ve astım belirtilerini tetikleyen polen ve toz akarı dışkısı gibi ince partikülleri filtreler.
İyi bir HEPA filtresi olan bir elektrikli süpürge seçtiğinizden emin olun! HEPA filtrenin derecesi ne kadar yüksek olursa, filtrasyon da o kadar güçlü olur. Örneğin, bir HEPA 10 filtre, 0,05 ila 0,15 mikrometre çapındaki hava partiküllerinin %85'ini filtrelerken, HEPA 12 filtre %99,5'e kadar filtreler. Bir HEPA 13 filtre ise bu partiküllerin %99,95'ini filtreler. Filtre derecesi büyüdükçe daha fazla partikül filtrelenir.
İç mekanlardaki havanın kalitesini artırmaya yönelik bir diğer iyi fikir de hava temizleyicidir. Temizleyici polen, küf, trafik kirliliği, evcil hayvanlardan ve toz akarlarından gelen alerjenler ve tütün kokusunu filtreler. Ses seviyesi 27 dB(A) kadar düşük bir hava temizleyici bunu yatak odasına da koyabileceğiniz ve sizi uyandırmadan çalışabilmesi demektir.
Havadaki alerjenlerden kurtulduğunuzdan emin olmak için HEPA 12 veya HEPA 13 filtreli, etkili bir elektrikli süpürge kullanın.
Electrolux Ergorapido serisi
Ergorapido; nerede ve ne zaman olursa olsun temizler. Dört yeni rengiyle yeni Ergorapido, çarpıcı tasarıma sahiptir: Metalik bakır, metalik pastel yeşil, mor ve antik çelik. ZB2933, ZB2932, ZB2901, ZB2941, ZB2904X, ZB2942, ZB2943, ZB2934
Electrolux Ergorapido
Geleneksel yöntem tüm evi haftada bir elektrikli süpürgeyle süpürmektir. Normal elektrikli süpürgeler bunun için mükemmeldir – güçlü emiş ve etkiliyer başlıklarıile temizlik gücü sunarlar.
Evi derli toplu tutmanın zekice yollarından biri de "anlık temizliktir” – gerektiği zaman ve gerektiği yerde elektrikli süpürgeyi kullanmaktır. Bu nedenle, kablosuz elektrikli süpürgeler mükemmeldir. Her daim elinizin altındaolması için, elektrikli süpürgeyi bir dolaba saklamanızı gerektirmeyecek şekilde minimal tasarımlı olarak üretilmişlerdir.
O halde haftada bir elektrikli süpürge ile temizlik yapmak mı, gerektiğinde az az yapmak mı? Pek çok insan her ikisini de yapıyor.
Temizlik yapma yönteminize en çok uyan elektrikli süpürgeyi seçin. Neden her ikisi de olmasın?
Electrolux Ultra Silencer serisi
Yeni Ultra Silencer, mükemmel temizlik sonuçlarını garanti eder ve üstelik şimdiye kadar yaptığımız en sessiz elektrikli süpürgedir: Yalnızca 68 dB(A). ZUS3970P ve ZUS3922R
Electrolux Ultra Silencer
Sessiz bir elektrikli süpürge ile, ailenizi, komşularınızı veya kendinizi rahatsız etmeden günün her saatitemizlik yapabilirsiniz. Gerçekten sessiz süpürgeler ev hayatınıza uygundur - başkalarını rahatsız etmedentemizlik yapabilmenizi sağlamanın yanı sıra,süpürürken müzik dinlemenize ve hatta telefonla konuşmanıza da olanak tanırlar.
Desibel değerlerine yakından bakın - 3 desibel daha sessiz demek, gürültünün yarı yarıya azalması demektir! Standart bir elektrikli süpürgenin ses seviyesi 78 desibel(A) iken, piyasadaki en sessiz elektrikli süpürgeninki sadece 68 desibel(A)'dır - bu da normal bir konuşmadaki gürültü düzeyine eşittir. Electrolux elektrikli süpürgelerin ses seviyeleri uluslararası standarda göre ölçülmektedir.
Ses seviyesi 72 dB(A) veya daha düşük olan bir elektrikli süpürgeyi tercih edin.
Electrolux Maximus serisi
Evinizin mükemmel görünmesini sağlamak zaman alır. İşte bu nedenle yüksek performans gösteren ev aletlerini kullanmak hayatınızı kolaylaştırır. Maximus elektrikli süpürge, tüm yüzeylerdeki tozların mükemmel şekilde çekilmesi için tasarlanmıştır. Böylece hayatta daha güzel şeylerin tadını çıkarmak için zamanınız kalır.ZXM7030veZXM7020
Electrolux Maximus
Bazı elektrikli süpürgelerin ekstra uzun kablosu vardır, eğer büyük bir eviniz varsa çok kullanışlı olan bu özellik sayesinde sıklıkla durarak priz değiştirmenize gerek kalmaz. Eğer evinizin büyüklüğü çok temizlik gerektiriyorsa, süpürme işlemini etkili hale getirmek ve kolaylaştırmak içiniyi toz çeken bir elektrikli süpürge seçin. Ayrıca, eğer çok temizlik yapıyorsanız manevra kabiliyeti yüksek ve ergonomik bir süpürge seçmeniz çok önemlidir. Ergonomik bir tutma kolu ile birlikte yüksek manevralı bir yer başlığı, örneğin bileğinizdeki zorlanmayı azaltır.
Ergonomik, kolay hareket edebilen ve uzun kablolu bir elektrikli süpürge seçin.
Electrolux Ergospace serisi
En yeni kompakt makinemiz olan Ergospace, size ekstra erişim ve kolay manevra olanağı sağlar. Fazla yer kaplamaz, böylece küçük bir dolapta saklanabilir veya bir kapı arkasına kolayca yerleştirilebilir.ZE346B
Electrolux Ergospace
Elinizdeki mevcut alanları düşünün ve buraya uyacak, kompakt bir elektrikli süpürge bakın. Avantajlardan bir tanesi de hortumu makinenin etrafına sabitleyebilmektir, böylece yerden kazanırsınız. Ayrıca yer başlığını elektrikli süpürgeye sabitleyen klipslerin sayısına ve yerlerine de dikkat edin; bunlar da saklamayı kolaylaştırır. Bir başka enteresan alternatif de kablolu baston elektrikli süpürgedir. İnce tasarımı kolayca, örneğin bir kapı arkasına saklanabilmesini sağlar.
Saklama seçenekleriniz çok sınırlıysa; dışarıda bırakmaktan ve sergilemekten memnun olacağınız kadar çekici bir tasarıma sahip elektrikli süpürge seçme fırsatınız da vardır.
Kullanımı ve saklaması kolay bir kompakt elektrikli süpürgeyi tercih edin.
Electrolux Super Cyclone serisi
Toz torbasız Super Cyclone, toz ve kiri hızla içine çeker. Böylece temizliği çok daha etkin ve hızlı şekilde yaparsınız.ZSC6920,ZSC6930,ZSC69FD2,ZSC6910
Electrolux Super Cyclone
Farklı zemin türlerinde en iyi temizlik performansını elde etmek tamamen yer başlığıyla ilgilidir. Zeminler halı kaplıysa, halının tüylerini kaldırarak toz ve kirin serbest kalmasını sağladığı için döner fırçalı bir motorlu yer başlığı en iyi seçimdir. Ahşap ve seramik yüzeyler için yumuşak fırçalı sert yer başlıkları idealdir; sert zeminlerde kullanımı kolaydır ve çizilmeleri engeller.
Hem halı, hem de sert zeminler için kombinasyon veya "normal" yer başlığı ayarları mevcuttur.
Motorlu yer başlığı etkili AeroPro sistemi (hortum, boru ve uç) tüm zeminlerde mükemmel temizlik performansı sağlar.
Evinizdeki zeminin tipine uygun ucu olan bir elektrikli süpürge seçin. Gerekirse başka bir yer başlığıyla kombine edin.

8 Ocak 2014 Çarşamba

Miele Süpürge

miele süpürge 

Miele firması 100 yıldan fazla bir süredir varlığını sürdürüyor ! Miele'nin Büyüleyici ayrıntıları ile tarihin eski defterlerini karıştırarak keşfetmenin heyacanını yaşayın.
Eğer Miele markası hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz , Gütersloh Miele merkezinde ,Miele Museum ( Carl - Miele - Strasse 29 , D - 33332 Gütersloh , Almanya) sizleri bekliyoruz .
08:00 dan 18.00 e kadar Pazartesi-Perşembe ve Cuma arası açıktır .
Şimdi miele markasının tarih sayfalarındaki değişim ve gelişimine göz atalım.
miele
[ 1899 ]
Carl Miele ( solda) ve Reinhard Zinkann Miele & Cie , bir fabrika kurmak için Haziran 1898'de karar verir . Üretime 1 Temmuz 1899 tarihinde resmen başlanır.
[ 1899 ]
On bir iş gücüne sahip genç bir şirket Gütersloh Herzebrock a yakın eski bir testere ve mısır değirmeni , içinde yer alır .
[ 1903 ]
Model A , bir çamaşır makinesi ,kapak monte karıştırıcı çalışmayı kolaylaştırmak için Flyweights ürününü tanıttı .
Miele Markası İçinde Zaman yolculuğu
 miele
[ 1912 ]
Onların ilk başarısı tarafından reddedilmiştir ,kurucu babalar motorcarsüretimine girişim . 1912 ve 1914 yılları arasında 143 otomobil toplam 5100 ve 7900 işaretleri arasındaki fiyatlarla satılıyor .
[ 1911 ]
Kendi elektrik motoru ile Miele ilk çamaşır makinesi 1911 kahvesidir . Aynı motor da yerleşik Wringer sürdü . Bir yakalamak merdane tahrik mekanizması ayrılabilecek sağlar .
[ 1914 ]

Miele , hatta birinci dünya savaşı öncesinde ilk su ile çalışan çamaşır makinesi ( No: 40 ) oluşturur . Bu zamanlarda, su elektrik den daha ucuzdur ve daha sonra toplanan ve diğer kullanımlar için koymak mümkün oluyordu..
[ 1915]
Zorunluluk dışında doğmuş , Miele ürün yelpazesine el arabaları ekler . Bunlar hala ellili yıllarda iyi satan çok başarılı olan ürünler arasındadır. .
miele
[1920 ]
Sağım zaten son derece mekanize olmuştur. Tereyağı yapmak için tüm aşamalarını kapsayan küçük çiftlikler

[ 1921 ]
Reklamla birlikte renkli broşürlerin gelişi. İki veya üç vurgu renkleri ile ilk broşürler Miele reklamlarıyla görünür .

[ 1923]
Bir flanşlı elektrik motoru , bir kayış tahrikli davul ve zincir tahrikli merdane ile Miele çamaşır makinesi No 50 .
[ 1924 ]
Bisiklet üretimi Bielefeld fabrikasında başlar .

[ 1925 ]
miele
Miele ilk kömür ve gaz yakıtlı tambur tipi çamaşır makineleri geliştirir . Onların büyük kapasiteli , bu makineler oteller , restoranlar ve hastanelerde kullanım için ideal durumdadırlar.
[ 1930 ]

Miele beşiği yıkama akan su altında ve sağa sola çamaşır sürükleyerek asırlık ilkesini taklit ,sahneye geldi. Böyle büyük bir makine , bir elektrik motoru kullanımını gerektirir .
[ 1932 ]
Miele bisiklet motor ile donatılmış tır . Motorlu bisiklet kırsal alanlarda doktorlar , ormancılar , rahip ve postacılar için büyük bir yardımcıdır.
[ 1931 ]
Model L Miele ilk teneke kutu elektrikli süpürge ,günümüze kadar geçerli kalmış tasarımdır . Yeni özellikler bir halı için zemin eki , kauçuk tamponlar ve Bakalit gövde dahil .
[ 1935 ]
Miele Elektrikli süpürgeler şimdi önemli hacimlerde üretilmektedir . Yoğun reklam ile desteklenen yeni ve daha gelişmiş modelleri , basit kontroller ve cazip fiyatlar ile hızla satış büyümesi ile sonuçlanır .

[ 1936 ]
Bisiklet gelişimi hızla devam ediyor . Işık çocuk bisikletleri kargo bisiklet değişen modelleri geniş bir seçim , herkes için bir şeyler sunmaktadır .
miele
[ 1949 ]
Miele de tüm çalışanların aylıkları % 20 oranında artmış ve hatırı sayılır meblağlar şirketin hayırsever fonuna gönderilmektedir.
[ 1947 ]

Çamaşır makinesi 122 sayılı KVJ bir kapak monte karıştırıcı ve galvanizli çelik küvet ile yeni bir gelişmedir . Tahrik mekanizması bile top yatakları bulunmaktadır .
[ 1946 ]
İlk savaş sonrası reklam broşürleri yazdırılır .
[ 1943 ]
Miele tarafından üretilen Sobalar ve ocaklar Savaş içindeki Almanya'yı ayakta tutmak için gereklidir .
[ 1941 ]
miele
Önemli bir ürün :savaş sırasında , zorlu şartlara dayanacak şekilde imal edilmiş bir bisiklet .
[ 1940 ]
Ev aletleri üretimi savaş yıllarında büyük ölçüde kesilir . 10.000 civarında No 55 modelleri de dahil olmak üzere sadece 22.000 çamaşır makinesi , 1940 yılında üretilmektedir .
[1958 ]
Miele ilk yerli çamaşır kurutma gelişine çamaşır bakım tarihinin yeni bir bölüm açılır . Esas olarak ticari kullanım için tasarlanmıştır. Bu ürünün dış boyutları , 700 serisi çamaşır makineleri kişilerce karşılık geldi.
[ 1957 ]
" Annem Miele ile yapar " - Yeni bir slogan elektrikli süpürgeerdemleri tanıtır . Sonuçlar yıllık satış 100.000 tepesi , muhteşem.
[ 1955 ]
Başkan S , Miele en son elektrikli süpürge sunan , halı artan popülaritesi dikkate alır . Modern plastik kasa yanında, bu model , yeni bir üçlü floorhead sahiptir . Yakalayıcılar ve ayarlanabilir bir kıl şerit iplik sayesinde, bu floorhead döşeme her türlü kullanım için uygundur.
[ 1954 ]
Orta Ellilerin Bisiklet üretimi zirveleri . Mopedler , motorlu bisiklet ve motosiklet giderek artan sayıda üretilmektedir . Miele reklam broşürlerigeniş ölçüde trendi destekliyor..
[ 1953 ]
No 307 ile Yatay eksenli yıkayıcı üretimi . Çamaşır bakım sürecinin otomasyonu başlangıcını temsil eden , yeni bir kisve makineleri Yıkama .
miele
[ 1967 ]
Miele özel yıkama ve dezenfeksiyon ile endüstriyel ve hastane pazarlara girer . Model G 17 OP ameliyathane araçlarını temizlemek için tasarlanmış ,G 18 termal dezenfeksiyon veG 19 İşçi laboratuvar cam temizlemek için tasarlanmış modellerdir.
[ 1965 ]
1965-1966 Yoğun bölgesel reklam kampanyaları ile Miele ürünleri kapsamlı şekilde duyurulur.. Miele makinelerde tüketiciler için,soruları cevaplamak zorunda olduğu bir yarışma vardır..
[ 1963 ]
Yeni bir bulaşık makinesi ,G 45 üretimine başlandı.
Anahtar özellikler : Artan kapasite ( 12 yer ayarları) , tezgahaltı montaj modüler mutfak boyutları , paslanmaz çelik iç kabine ve otomatik deterjan verilmesi gibi birçok özellik ile üretiliyor.
[ 1961 ]
Miele elektrikli süpürgeler için İllüstrasyon reklam kampanyası başlangıcı.
[ 1960 ]
Bisiklet ve motosiklet üretimi yavaş yavaş azaltılır. Miele K 52/2 Spor moped , bu alanda geliştirilecek son üründür . Bir pedal tekme ile donatılmış bu model , 47 ccm Fichtel & Sachs motorlu üç - vites şanzıman bulunuyor.

[ 1977 ]
Miele mikrodalga üretimine girer . Miele ilk ürünü ,M 690 , yer tasarrufu sağlayan bir tezgah ünitesi , ancak bina içinde çerçeveler yakında mutfak dolap içinde kurulum yapılacaktır.
miele
[ 1975 ]
Yeni Warendorf kabini fabrikasında Mutfak üretim tam hıza ulaşır . Bir büyük cazibelekeli katı meşe cepheleri vardır . Ancak, geniş bir renk aralığındaki laminat cephede eşit popülerdir.
[1974 ]
Ankastre fırınlarda yeni bir dizi Miele Warendorf bitki hazır mutfak yeni nesil denk başlattı . İlk defa , bu modeller gemide mutfak mobilya ihtiyaçlarını giderir ve Miele mutfak tasarımı ile mükemmel uyum sağlar.
[ 1971 ]
miele
Modeller S 180 ile S 200 ve S 204 , Miele farklı bir tasarımda elektrikli süpürgeler sunuyor . A 1000 W gücü ve elektronik kontrollü emiş gücü burada gösterilen S 204 en belirgin özellikleridir .
[ 1970]
Merkezi bir yedek depo yeni teknoloji ve yüksek defne ilkesine dayalı Gütersloh inşa edilmiştir . Bu bina 50.000 yedek parça için yeterli alan sağlayan , yaklaşık 35.000 depolama kapasitesi imkanı veriyor.
[ 1989]
Entegre bir mikrodalga ile yeni fırınlar ve duvar fırınlar Miele yeni fabrikasında üretilmektedir .
[1987]
" Üst düzey bulaşık " bir çatal tepsi iledünyanın ilk bulaşık makinesi başlatmak için kullanılan Miele markasının sloganıdır.
[1987]
Miele yeni müze açıldı . Çamaşır makineleri , sıkıcılar , hızlı kurutucular , döner ütülerde , elektrikli süpürge, krema ayırıcılar , tereyağı yayık , bisiklet ve motosikletlerin bulunduğu bir ekran ile ziyaretçileri geçmişe doğru bir yolculuğa çıkarır.
[1982]
Elektronik hız kontrolü ile yeni bir döner ütüB 864 E.şeklinde tanıtıldı.
[ 1981 ]
Reklam yeni bir 'diyalog ' tarzı tanıtıldı.
[ 1981 ]
miele
Tamamen yeni kurutmalı çamaşır makineleri serisi ve pazarı vurur : Yeni Miele : 5 kg yük taşıma kapasiteli , 1200 rpm dönüş hızına ve elemanlarla mükemmel erişilebilirlik sağlayan bir yan - menteşeli ön panel dahil çok sayıda iyileştirmeler ile bol özelliklerde ürünler.
[1996]
Efsanevi Miele otomobil eve döner . Dünya çapında bir arama ardından , 1912 yılında inşa edilmiş bir Miele otomobil , Norveç'te bulunuyor. Bir revizyon sonrasında ,otomobil Miele yeni müzede gururla sunuluyor.

[1994 ]

Miele donanımlı mutfak cephesinde ilerleme yapar . Müşteriler artık RAL aralığındaki herhangi bir renk mutfak cephede sipariş verebiliyor.
[1993]
Indüksiyon ocak tava tabanına ısı üreten ve daha hızlı , gaz gibi yanıt sağlanması ilehızlı şeride hamle Pişirme.
[1993]

Mamul için tam otomatik yüksek defne dağıtım merkezi Miele Gütersloh fabrikasında çizgiye geliyor . Malzeme taşıma zincirinde bu yeni bağlantı 100.000 civarında büyük ev aletleri kapasiteli bir evreleme depo ve teslimat rasyonalize yardımcı olur .
[2001]
Miele çamaşır makineleri 100. Yılı kutluyoruz. * Avrupa patent : EP 0 935 687
[2004 ]
TexCare fuarında , Miele serbestçe programlanabilen yeni nesil Profitronic M kontrolleri ile yıkama - sıkma ve çamaşır kurutma sunuyor . 10 ile 20 kg yük kapasitesine sahip makineler çeşitli versiyonları mevcuttur . Tanınmış kalkan tasarımı ileçamaşır yıkama-sıkma ve kurutucular çeşitli tasarım ödülleri verilir .
Wfk * derece nazik çamaşır bakım onaylar. Özellikle petek tambur ileyünlü programı, el ile yıkama gibi çamaşır olarak yumuşaktır.

* Wfk - Krefeld Çamaşırhane Araştırma Enstitüsü .
[2009 ]
Müşterilerin en yüksek için , Miele YANGIN ve ICE serisi başlattı - titanyum ya da alüminyum yüzeyli , krom ya da altın kaplama parçaları ile . Paslanmaz çelik , Parlak Beyaz Plus ve siyah standart tasarımları vardır .

[2007 ]
Miele, yeni Nem Artı fırınlar sunuyor . Fan Plus ve nem kombinasyonu etli kızartmalar ve ince bir kabuk ekmek pişiriyor .
[2007 ]

CareCollection gelen yeni ürünlerle birlikte , Miele mükemmel sonuçlar her zaman garanti altına almak için birlikte high-end ev aletleri ile çamaşır bakımı için bütünsel bir yaklaşım benimsiyor .
[ 2004-2009 ]
Her ev içindoğru elektrikli süpürge : Özellikle hafif ve manevra kabiliyeti , kullanışlı özellikler spor , operasyonda hatta kablosuz güçlü olsun - her model serisi kendi cazibesi vardır .
[2011 ]
Miele 'etkin' ütü masası ile bir buharlı ütü sistemi sunmaktır . Zahmetsizce katlanabilir patentli 1-2 -Lift Sistemi, birçok Miele münhasır özellikleri ve olayları ile birlikte , yeni başlayanlar ve uzman hem arasında coşkulu bir tepki ile karşılamak için muhtemeldir .
[2011 ]
Miele üçüncü düzey çatal tepsi 25. yıldönümünü kutluyor.
[2010 ]

Kahve severlerin mükemmel , zarif tasarım ve üstün kullanıcı kolaylığı ile , Miele şimdi ilk tezgah kahve makinesi sunuyor . Kompakt tasarımı sayesinde , tüm mutfak tezgahı üzerinde bir boşluk vardır. İçeride, bu makineler Miele yerleşik birimlerin kendi teknolojisini
[2010 ]
 miele
Miele ekonomik EcoLine çamaşır makinesi modelleri , özel Eco programları ile karakterizedir . Onlar da tüketim verileri herhangi bir anda görülebilmesini sağlayan , benzersiz Eco Görüşleri fonksiyonuna sahiptir . Çevre bilinçli tüketiciler bu nedenle elektrik tüketimi üzerinde doğrudan etkide bulunabilir .
[2010 ]
 miele
Tek bir bakışta tüm Miele cihaz tam kontrol sağlayan Miele InfoControl Plus .
Kablosuz LAN teknolojisini kullanarak , kullanıcılarseçilen programı ,çalışma modu veyakalan sayım süresini arayarak ev boyunca aletleri durumuyla ilgili kontrol edebiliyoruz .