4 Mart 2014 Salı

kurumsal seo danışmanlığı

Kurumsal Seo


Danışmanlığında Neler Yaparız?

Kurumsal seo hizmeti ile kişisel seo hizmeti farklı alanlarda ve kapsamda ve içerikte ve önemde seo hizmetleridirler. Seo uzmanları farklıdır ve farklı metotlarla çalışırlar. Şirketiniz için kurumsal marka tanınırlığınızı arttırmak isterseniz ve satışlarınızı arttırmak isterseniz kurumsal seo danışmanlık hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Sonra bir bakarsınız ki, Google arama motorlarında öyle anahtar kelimelerle arayanları yakalamışız ki web sitenizi rakiplerinizin önüne geçirmişiz. Peki, sizin için kurumsal seo danışmanlığınızı yaparken neler yaparız?



Öncelikle sizin için bir seo uzmanı ekibi atarız. Seo uzmanlarınız öncelikle varsa web sitenizi didik didik eder ve analiz eder ve sitenizdeki hataları giderir. Web sitenizi bir anlamda yeniden yaratır. Web siteniz yoksa da sizin için seo amacına uygun en iyi web sitesini tasarlar ve uygulamaya koyar. Sonra da, web siteniz Google’un seveceği hale getirildikten sonra kurumsal marka imajınızı güçlendirmek ve diğer sitelerden link almak için site dışı optimizasyonunuzu yapar.

Bunun dışında, danışmanlık hizmetlerimiz kapsamında bunlarla sınırlı kalmayarak başlıca şu çalışmaları yaparlar; sitenize Google Analytics kodlarını entegre ederler; bu sayede sizin için, kurumsal we sitenize gelen ziyaretçi sayısı, ziyaretçilerinizin hangi web sitelerinden size geldikleri, sitenizde dolaşırken hangi yolları izledikleri istatistiksel olarak analiz edilir ve buna uygun proje planları oluşturulur.

Web siteniz için Google Webmaster Tool kurulumunu yaparlar; böylece, web sitenizin arama sonuçlarında kelime bazından görüntülenme sayısıi tıklanma istatistiği, tarama hataları, web sitenize yönlendirilmiş backlingler, web sitenizde yer alan kelimelerin yoğunlukları gibi tespit çalışmaları yapılır.

Web sitenizin, arama motorları kullanıcıları tarafından ilk erişimde karşılarına çıkması için arama kelimelerini belirlerler; bu çalışma çok önemlidir çünkü web sitenizin konusu ile ilgili kullanıcıların çoklukla kullandığı arama kelimeleri çok fazladır. Bu kelimelerin listelenmesi, kullanılma sıklıklarına göre sıralanması ve sizinle karşılıklı görüşme ile arama kelimelerinizin belirlenmesi bizim için çalışmamızın başarısını getirmektedir.



Web sitenizin analizini yaparlar; web sitenizin analizi için yüksek maliyetli analiz araçları kullanılmaktadır. We sitenizin analizi sonucunda, yayında olan web sitenizin yeniden yapılandırma ve güncellenmesi ve siteniz üzerinde yapılacak değişiklikleri bu analizlerle belirleriz.

Sitenizin URL yapısını değiştirirler; bu çalışmada seo uzmanlarınız web sitenizde var olan ve dinamik olarak oluşturulan URL’lerin yapısı değiştirilmekte ve html uzantılı statik bir yapıya getirilmektedir.

Siteniz için Sitemap ve Robots oluştururlar; bu çalışmada da mevcut kullanılmakta olan arama motorlarının web sitenizdeki tüm sayfaları indeksleyebilmeleri için yapılan bir çalışmadır. Yine aynı çalışmada gizli kalmasını istediğiniz, istemediğiniz sayfalarında engellenmesi yapılmaktadır.

Kırık link çalışmasını yaparlar; web sitenizde webmaster tool’u kurduktan sonra ortaya çıkan hataları düzeltirler ve var olmayan web sayfalarına giden linkler varsa kaldırılır, yanlış yazılmış olan URL’ler de düzeltilir.

Web sitenize güncel içerik girerler; sizden alınacak bir ön bildirim sonrasında editör kadromuz tarafından hazırlanan yazıları web sitenize gireriz ve düzenleriz. Web sitenizin sürekli olarak güncel yazılar ile beslenmesini sağlarız.

İç bağlantılarınızı düzenlerler; web siteniz içinde, önem derecesi yüksek olan sayfalara, örneğin fiyat listesi gibi sayfalara daha çok yönlendirecek şekilde tüm linkleriniz böylece yeniden düzenlenmiş olur.

Bold, Italik ve Underline kelimelerle kurumsal seo çalışması yaparlar; web sitenizdeki hedef kelime öbeklerini sayfa içerisinde koyulaştırılmış, italik ve altı çizili biçimlerle vurgularız ve dikkati çekeriz.

Metatag çalışmasını yaparlar; başlık, tanım, anahtar kelime benzeri meta etiketleri ile her sayfanız için özel düzenlemeyi sağlarlar.

Web sitenizdeki klasör ve imaj isimlendirme çalışmaları yaparlar; bu çalışmada da dosya ve klasör isimlerinin anahtar kelimenizi içerecek şekilde yeniden düzenlenmesi yapılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder