6 Mart 2014 Perşembe

Toptan Bilgisayar Satışı

TOPTAN BILGISAYAR




Teknoloji öyle bir hal aldı ki, yetişmek mümkün değil. Her türdeki elektronik ürün sürekli güncellenerek, bir önceki modelin önüne geçmektedir. Türkiye'de bu artık alışveriş çılgınlığına dönüşmüş durumda. Sürekli yeni modeller takip ediliyor ve alınıyor. Özellikle bu durumun bütçesel olarak orta ve daha alt seviye kazancı olan insanlar tarafından özellikle takip edilmesi ise durumu daha vahim hale getiriyor.


i3-bilgisayar


Asıl konumuza dönersek, bilgisayar yani bilişim sektörü de bu hızlı gelişimden en büyük pay sahibi sektörlerden. Yazılım ve programlarla birlikte paralel olarak çok hızlı büyüme kapasitesine sahiptir. Her donanım parçası kendi içerisinde yeni model ve özellik savaşı vermektedir. Hal böyle olunca insanlar bilgisayar konusunda çok kararsız kalmaktadır. Özellikle yeni modeller maliyet açısından insanları çok zorlamaktadır.




Bu bilgiler ışığında sizlere bu konuda uzmanlaşmış bir firmadan bahsetmek istiyoruz. bilgisayartoptan.com  ve atombilisim.com.tr üzerinden satış yapan Atom Bilişim firması  sıfır  ve ikinci el bilgisayar konusunda çok yoğun şekilde çalışmaktadır . Tüm ürünleri ana distribütör tarafından veya  ihale firmalarından gelen ürünlerdir. İkinci el bilgisayar konusunda tamamen kurumsal firmalar ve bankalardan ihale bazlı alış yaparak son kullanıcıya ulaştırmaktadır. Perakende olarak alış yapabileceğiniz bilgisayartoptan.com ve toptan bilgisayaralışı için, atombilisim.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder